loader icon

Archiwa: Member

Łukasz Szymon Gamoń

Łukasz to mistrz sztuki kulinarnej z ponad 20-letnim doświadczeniem, którego dania zachwycają zarówno lokalnych smakoszy, jak i krytyków. Znany z występów w programach telewizyjnych takich jak “Dzień Dobry TVN” czy “TV Sfera”, zawsze z dumą reprezentował Śląsk i jego bogate tradycje kulinarne. Specjalizuje się w tradycyjnej śląskiej kuchni, czerpiąc inspiracje z przepisów swojej babci, którym dodaje nowoczesny charakter, tworząc wyjątkowe połączenia smaków.

Jego talent wielokrotnie zdobywał uznanie, a w świecie gastronomii uchodzi za autorytet w dziedzinie kuchni regionalnej. Łukasz jest także dobrze znany naszej restauracji – jako kreatywny szef kuchni wnosił wcześniej niezapomniane smaki i pomysły, a teraz wraca na stałe, by w pełni rozwinąć swoje kulinarne skrzydła w Poziom+.

Continue reading ...

Łukasz Bojarski

Z zawodu – technik hotelarstwa. Z Hotelami Diament związany od 2013 roku i łącznie ponad 15 lat w branży hotelarskiej. Zawód ten umożliwia mu poznawanie nowych ludzi i uczynienie swojego życia dynamicznym i ciekawym. Zadowolenie gości stawia na pierwszym miejscu. Jego zdaniem nie ma sytuacji bez rozwiązania. Wyróżnia go pełen profesjonalizm i dbałość o szczegóły.

Prywatnie jest wielkim fanem nowinek hi tech, a przede wszystkim szczęśliwym ojcem córeczki. Nie może się doczekać, aż dorośnie i może nauczyć ją obsługi elektrycznego monocyklu.

Continue reading ...